Monday, March 13, 2006

Rakyat Malaysia Berani?

Demo pembantahan kenaikan minyak.
Adakah ini adalah salah satu cara menunjukkan keberanian? bagi aku ya? ini adalah satu permulaan, walaupun keberkesanannya masih belum menentu. Namun bagi aku ia tetap satu langkah permulaan untuk kita mempertahankan hak kita.


3 comments:

chairman said...

19 haribulan ko nak pegi tak?

Ajaque said...

Aku will be out of town on that date. Insyaallah, kalau ada next event aku join.

Anonymous said...

wah cemerlang nyer orang malayu kita.. anak2 yang tak tau ape2 pon boleh bwk sekali.. didik macam mana nak memberontak nanti kan.. dah pilih wakil korang.. ramai kan yang menang.. asal x salur melalui depa jek??

depa wat aper? tak abil lagi nak meraikan kemenangan ker?? ke dalam proses nak pujuk biar leh jadi menteri besar??